LunchLokaal Noen

Noen Kanjers

Ons team van Noen Kanjers staat altijd met een grote glimlach, plezier en enthousiasme voor u klaar:

Hallo Ik ben Renate en werk al vanaf het begin bij LunchLokaal Noen. Ik werk twee dagen per week, op donderdag, vrijdag. Ik houd erg van de gezellige drukte. Ik vind alles wel leuk om te doen, helpen achter de bar, bestellingen uitlopen en afwassen in de keuken. Ik ben ook altijd wel in voor grappen en grollen met mijn collega’s.
Hallo ik ben Romi en werk altijd op maandag. Ik heb het erg naar mijn zin en vind het altijd super leuk als er baby’s en honden komen. Als het mag van de baasjes krijgen de honden van mij dan ook een hondenkoekje. Ik ben een echte lekkerbek en er wordt dan ook best wel eens wat geproefd hoor.
Hoi mijn naam is Sabine, ik werk altijd op woensdag en vrijdag. Eerst omkleden en dan een lekkere cappuccino. Tijdens de koffie kiezen we ook altijd wat we gaan doen. Ik steek graag de theelichtjes overal aan en dan help ik de koks in de keuken met koekjes bakken en chips. En de koekjes die ik bak zijn ook te koop, omdat ze zo lekker zijn.
Mijn naam is Jair, ik ben er altijd op woensdag en donderdag. Mijn verse jus is de allerlekkerste, ik moet dan ook vaak een extra kan persen zo snel gaat het op. Ik praat graag over voetbal en doe dat zelf ook. Ik neem ook wel eens bestellingen op maar vind dat soms nog wel spannend. Ik gebruik ook een lijst met pictogrammen van alles wat we hebben. Dat is makkelijker voor mij. Als het kan help ik mee in de keuken, ik help dan met appeltaart bakken. Ik ben ook een kei in het uitlopen van drankjes en gerechten.
Hallo Ik ben Eddy en ik werk op maandag, dinsdag, donderdag én vrijdag bij Noen. Ik houd erg van lachen en houd dus ook van grapjes. Ik heb dan ook bijna dagelijks mijn onderlolbroek aan. Een beetje plagen mag, maar pesten niet. Ik ben hoofd was vouwen, dat kan ik als de beste en doe dat heel secuur. Ook het opnemen van bestellingen doe ik graag en ben ik, als ik niet te druk bezig ben, ook de gastheer die iedereen naar het goeie tafeltje brengt. Ik weet namelijk alle tafelnummers uit mijn hoofd. Ik neem bestellingen op met een lijst waarop pictogrammen staan van alles wat we verkopen. Soms kan ik iets niet vinden en dan mag je me gewoon helpen.
Hallo Ik ben Ginni, ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag bij Noen. Ik help altijd vier tafels en kan de bestelling ook al zelf aanslaan op de kassa. Ik heb het erg naar mijn zin op mijn werk. Ik vind het belangrijk om er verzorgd uit te zien en zorg er dan dus voor dat mijn haar en make-up altijd tip top in orde zijn. Ik ben nu aan het leren om twee borden in 1 hand uit te serveren, best spannend maar het gaat me lukken als ik maar veel oefen 😉
Ik ben Sofie ik werk op maandag en dinsdag bij LunchLokaal Noen en op donderdag en vrijdag bij de Rabobank. Ik help graag klanten en vind het leuk om een praatje met hen te maken, ik help met het verdelen van de fooi op maandag en ik kruip ook graag de kelder in om flesjes drinken te halen. Ook ik word altijd blij als er baby’s of hondjes komen. Als het mag krijgen ze van mij ook wat lekkers hoor. Ik heb al veel geleerd en hoop nog veel te leren.
Mijn naam is Mehmet. Ik help het liefst in de keuken en achter de schermen. Ik werk op maandag, dinsdag, woensdag en om de week op vrijdagavond. Na een paar weken proefdraaien wist ik het zeker, hier wil ik werken. Ik heb het reuze naar mijn zin en ik mag zelfs een heerlijk Turks gerecht gaan bedenken… Mijn bazin is ook nog eens extra blij met het feit dat ik zo handig ben…een kastje van Ikea in elkaar zetten, ik regel dat 😉
Hallo mijn naam is Marloes en vanaf begin april 2019 werk ik bij Noen. Ik werk ook nog bij de Rabobank maar wilde zo graag bij Noen werken en ben zo blij dat dat kon. Ik help mee in de bediening, wat ik nog best een beetje spannend vind maar ook erg leuk. Ik neem mijn werk heel serieus en dan zegt Marielle dat ik er ook lekker van moet genieten hoor. 😉 Ik werk op vrijdag en zaterdag bij Noen. Op vrijdag loop ik gezellig samen met Eddy naar het werk In mijn vrije tijd sport ik en doe ik aan stijldansen.